Hur man köper Tadalafil Tabletter i Sverige

Vad är Tadalafil Tablet:

Tadalafil tabletter används för att behandla fysiska problem med erektil dysfunktion hos män. Dessa tabletter är säkra att använda och botar effektivt impotens och sjukdomar som är förknippade med PDE5-hämmare. Dessa orala läkemedel används effektivt vid behandling av ED-störningar hos män som säkerställer erektion under längre tid.

Vägledning för att ta Tadalafil tabletter:

Tadalafil Tablets medicinering bör endast konsumeras med hjälp av vatten, denna medicinering bör användas minst 30-45 minuter före älskog och effekterna av detta läkemedel kan upplevas under en lång tidsperiod som är i nästan 36 timmar. Tadalafil Tablets fungerar tillsammans med sexuell stimulering för att hjälpa till att uppnå erektion. Det rekommenderas vanligtvis att börja med en dosering på 10 mg (ett halvt piller). Vi rekommenderar starkt att du konsulterar din vårdgivare för att veta vilken dos som passar dig innan du tar Tadalafil Tablets. För att få det snabbaste resultatet ska du ta Tadalafil Tablets efter att ha ätit en fettsnål måltid eftersom det saktar ner effekten av Tadalafil Tablets.

Vem ska inte ta Tadalafil tabletter:

Ta inte Tadalafil Tabletten, om antingen någon har allergier eller tar någon form av nitroglycerin eller de som har haft en hjärtattack, stroke, svårt högt eller lågt blodtryck eller livshotande hjärtfel. Detta läkemedel skyddar inte mot sexuellt överförbara sjukdomar (såsom hiv, hepatit B, gonorré, syfilis). Tänk på att det inte är för personer med sjukdomar som sicklecellanemi, multipelt myelom eller leukemi. Sök medicinsk rådgivning vid genitala missbildningar som Peyronies sjukdom; även om du har en blödningsstörning, magsår eller retinitis pigmentosa.

Försiktighetsåtgärder innan du tar Tadalafil-tabletter:

Tadalafil Tablets är ett receptbelagt läkemedel, man måste dela med sig av sin sjukdomshistoria till en läkare för att försäkra sig om att det är en lämplig behandling. Ta inte mer än en gång dagligen och kontakta din läkare eller apotekare för mer information.

Några biverkningar av Tadalafil tabletter:

Dessa används i första hand för att behandla erektil dysfunktion hos män, men ändå har det konstaterats några sällsynta biverkningar som är Huvudvärk, rodnad, magbesvär, nästäppa, diarré och yrsel kan förekomma. Om dessa effekter kvarstår eller förvärras ska du meddela din läkare omgående. För person med hjärtproblem kan biverkningarna vara allvarliga. Innan du köper några impotenspiller överhuvudtaget är det mycket lämpligt att konsultera en läkare och låta honom eller henne avgöra om syntetiska läkemedel är den bästa behandlingen för dig.